Våra lösningar

Vi har lösningar för alla era behov !

Larmväskor finns anpassade både för inomhus- och utomhusbruk.

Väskan för utomhusbruk är ett utmärkt alternativ för snabb och enkel larmning av tex byggställningar, entreprenadmaskiner eller andra utomhusprojekt som kräver hög säkerhet. Larmväskan kräver ingen nätanslutning då strömförsörjning tryggas av kraftfulla batterier med upp till två års driftstid. Vi tillhandahåller hög kvalitet på service och hjälper dig med val av komponenter för att få ihop den perfekta väskan för er. Larmkomponenterna levereras i en väska av hård plast.

Hur fungerar det?

De larmgivande kamerorna kopplas mot mjukvara för intelligent videoanalys där larmzoner programmeras. Detta sker enligt direktiv från er där vi tillsammans optimerar kameralarmen för att passa er verksamhet. Vid otillåten närvaro inom ett larmat område skickar aktuell kamera ett larm till Lövestad larmcentral. En operatör tilldelas larmet och får inom några sekunder upp såväl video som instruktion för objektet. Operatören kan därefter agera enligt vår gemensamt överenskomna instruktion. Våra operatörer får vid larm upp en kartbild eller flygfoto över platsen och ser också vilken kamera som larmat vilket medför snabbare orientering och lättare vägledning av väktare eller polis.
Vid ett larm lagras video från händelsen även i Säkerhetssystem centrala server. Det inspelade materialet kansedan enkelt exporteras till polis eller till av er angivna kontaktpersoner.

Enkelhet med tagg eller ID06

Våra passersystem gör det lätt att spärra en tappad nyckel och möjliggör en enkel överblick av vem som har tillträde till vilket utrymme. Lås på inre utrymmen förebygger hot mot personal genom att obehöriga inte kan dröja sig kvar i lokalerna. Möjlighet att kombinera mekanik, elmekanik och passersystem ger en perfekt anpassad säkerhetslösning som också är framtidssäkrad.

Överallt finns det människor och värden som behöver skyddas. Att låsa dörrar och dela ut nycklar är dock ingen bra lösning på problemet. Vanliga nycklar kan lätt komma på avvägar eller kopieras. En borttappad nyckel innebär att säkerheten förbytts i osäkerhet med följden att man måste byta till nya låscylindrar och nycklar. Något som är både dyrt och omständigt.

Ersätt nycklarna med kodbricka och minska era kostnader. Med våra passagesystem ger det er en hög säkerhet, kontroll och trygghet. Vi projekterar, installerar och underhåller skräddarsydda passagesystem åt kunder som vill få kontroll på in och utpassager i sina lokaler samt en säkrare och billigare nyckelhantering.

Uppkoppling för säkerhet och produktivitet

Vi skapar förutsättningar för att dina anställda ska kunna kommunicera och använda alla moderna hjälpmedel som finns till hands. Vår utrustning tål även de allra tuffaste förutsättningarna, och vi har erfarenhet av stora och små projekt inomhus, under jord och ute i det fria.

FÅ EN OFFERET IDAG

Fyll i nedan uppgifter så kommer vi att kontakta dig för att boka in ett platsbesök av en av våra säkerhetssamordnare!